Om oss

TBB Rör & VVs AB är ett rörföretag med certifierade montörer som erbjuder helhetslösningar inom värme, vatten och sanitets installationer.


Våra tjänster riktar sig både till privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa er med allt från att reparera läckande vatten samt avlopps rör, varmvattenberedare, värmepumpar, köksblandare, rensning av avlopp mm.

Vi utför även nyinstallationer samt utbyten, reparationer av hela värmesystem, värmepumpsanläggningar samt rörinstallationer vid om o tillbyggnader av fastigheter, villor och lägenheter. Vi har goda samarbeten med certifierade företag inom bygg, kakel och behörig elektriker.

Vi är en mindre firma som sitter på en stor kompetens. Tack vare att vi kan erbjuda våra kunder totalentreprenad kan vi också pressa till en rimlig nivå.

Går du i tankar om en Värmepumpinstallation eller renovering, ombyggnad tjänar du alltså på att anlita oss för hela projektet, istället för att anlita olika firmor för de olika momenten. Är du företag eller privatperson? och dessutom stationerad i Åkersberga, Täby, Vallentuna, Danderyd eller Sollentuna.

Du har då möjlighet att anlita oss för jobbet av byggnationen och kan känna dig trygg i arbetet vi utför åt er. Vi har stor erfarenhet och kunskap av det vi sysslar med och lägger stort fokus på kundnöjdhet. Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd när vi är klara med arbetet.

Vi har dessutom alla de certifikat som krävs för de arbeten vi utför och allt är försäkrat via If. Kontakta oss gärna för mer information!